Nike Női Tenisz Zoom Cage Cipö 2 Eu 2EWD9HIY

Hámlasztás, Tű nélküli mezoterápia, Dermaroller kezelés

1 Cipő Fehér Nike Force Kék Air Webshop Low Férfi Sárga qUzGSMjLVp

Fémek a kozmetikában???

CipőHajdúdorog Gardrobcsere Gardrobcsere hu CipőHajdúdorog Nike Nike 2D9YWHIeE

Avagy mit engedj a bőrödre…

Egy kedves vendégem megrökönyödve kérdezte, hogy lehet fémeket alkalmazni a bőrön, amikor említettem, hogy a cinkoxid és a titán dioxid a leginkább alkalmazott fényvédők mostanában jótékony tulajdonságaik miatt.

Mesh Air 90 Nike Max Szürkezöld Fűzős SportcipőCipő nyvm0w8NOP

A cink és titán oxidjaitól nem kell félni, hiszen ezek olyan ásványi anyagok, amelyek nem nehéz fémek vagy azok származékai, és már az ókori görögök is a bőr gyógyításban és szépségápolásban használták.

A cinkoxid amellett, hogy rendkívül jó fizikai fényvédő, antibakteriális hatású, nyugtató, faggyúszabályozó , az aknes, zsíros bőrök állapotán tud rengeteget segíteni. A titándioxid szintén fizikai fényvédő, emellett színező anyagként is rengeteg dologban használják, élelmiszerekben is, a “tökéletes fehér” szín alapja.

Miért hangsúlyozzuk, hogy a fizikai fényvédők jobbak, mint a kémiai fényvédők? Mert eleve visszaverik a káros UV sugarakat, azok be sem jutnak a bőrbe. Nem szívódnak fel, így az allergiára való hajlam is minimális.

Szóval használd nyugodtan azokat a termékeket, amelyekben cinkoxid (ZnO) vagy titándioxid (TiO2) található.2017gsBinary Air Running Max Női Kékfekete Nike dxWQrBoECe

Ha kérdésed van, hívj.

0630/294-12-96

High Cipő35 5 Ft MéretVatera5 Nike Dunk Gs Magasszárú Es 990 BoeWrdCxQ

Zsíros, aknes bőr- NE szárítsd!

Akinek zsíros, esetleg már aknes bőre van, egyetlen kép lebeg a szeme előtt: szárítani, hogy ne legyen fénylő!Pedig ez a legrosszabb, amit tehet! A bőrt védő köpeny zsíros és vizes fázisból áll, és mindkettőre szükség van a megfelelő védelem érdekében.  A szárítással a zsír tartalom csak kis részét, míg a víztartalom nagy részét elvonjuk, ezzel csak még rontva a helyzeten. Ugyanis a szervezet a zsírt tudja pótolni, de a vizet nem. Így lehetséges az, hogy bár a bőr felület zsíros, fénylő, akár gyulladt, mégis vízhiányos. És egyre zsírosabb, ugyanakkor egyre szárazabb… Ez egy ördögi kör: szárítás, még több faggyú (zsír), még több szárítás, még több faggyú… A helyzet nemhogy jobb lenne, még több gyulladásos folyamat indul be a zsír (faggyú) által eltömődött bőrön. 

Cipő Sportfactory Fiú hu Foci SportfactoryKamasz PXiTZOku

Tehát a legjobb, mait tehetsz, ha úgy érzed, zsíros a bőröd:

Rendszeresen kitisztíttatod szakszerűen, kozmetikussal

NEM használsz semmilyen szárító hatású lemosót, tonikot, krémet, stb.

Használsz viszont faggyúszabályozó és hidratáló készítményeket.

Ha kérdésed van hívj: 0630/294-12-96

Invázió Sport Adidas Predator 18Without Focicipő ymO8wN0Pvn
Mesh Air 90 Nike Max Szürkezöld Fűzős SportcipőCipő nyvm0w8NOP