Adidas Cipő M Fekete 3 Férfi Performance Futócipő Galaxy WD2IH9E

Korszerű és mutatós árnyékolástechnikai megoldást keres?

Üdvözöljük az alumínium és műanyag redőnyök világában!

Az éjszakai zavartalan pihenés egyik alapfeltétele a teljes sötétség. Egy sötétítő függöny ugyan kínálhat megoldást, de nem teljes a takarása. Ha alumínium vagy műanyag redőnyt választ, nem kell bajlódnia többé a sötétítőkkel!

A redőnyök nagyon hasznosak tudnak lenni egy nagyvárosban, az utcalámpák fényeivel szemben. Emellett azonban számos más jó tulajdonságuk is van, amivel megkönnyítik az életet.

Nálunk kedvező áron találhatja meg az Önnek megfelelő árnyékolástechnikai eszközt. Ha spórolni szeretne a fűtésszámlán vagy csak egy nyugodt alvásra vágyik, akkor válasszon műanyag redőnyt.

Nézzen körül nálunk, és ha segítségre van szüksége, esetleg kérdése lenne, hívjon minket a 0670-360-6168-as telefonszámon!

Chukka Fsb Anthracite Trainer Blackblack Nike Shoes Men's Flyknit cARSL534qj

 

Az alumínium redőny előnyeiről

A megfelelő árnyékoló kiválasztása igencsak komplikált feladat, ugyanis sok szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy az idő múlásával is praktikus és hasznos lehessen, funkcióját be tudja tölteni. Manapság számos típus közül válogathatnak az érdeklődők. Ez a széles választék egyfelől természetesen előnyös, másfelől viszont nehezebbé teszi a választást. Az Ablaktherm Kft. segít meghozni a döntést és elárulja, miért érdemes az alumínium redőnyt választani.

Az alumínium redőnyök jellemzően rendkívül időtállóak. Masszív alapanyaguk lehetővé teszi, hogy a legszélsőségesebb időjárásnak is ellenálljanak. Ezen felül rendkívül jó hang- és hőszigetelők is. Szerkezetük lehetővé teszi, hogy akár teljes sötétséget teremtsünk a helyiségben, kizárva a nem kívánatos napsugarakat.

Az alumínium redőnyök egyetlen hátulütője, hogy drágábbak, mint műanyag társaik. Ennek ellenére, azonban hosszútávon mindenképpen megéri a befektetés.

Felkeltettük érdeklődését? Forduljon hozzánk bizalommal alumínium redőnyökkel kapcsolatos kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

 

Műanyag vagy alumínium redőny mellett döntsünk?

A redőnyöknek rendkívül nagy szerepe van az árnyékolásban, és manapság nagy hangsúly kerül esztétikai értékükre is. Otthonunkba, vagy akár munkahelyünkre, ahol a legtöbb időt eltöltjük, fontos, hogy megfelelő árnyékolástechnikai eszközt válasszunk. Gondoljuk át a kérdést, műanyag vagy alumínium redőny a jobb választás?

Az alumínium redőnyChukka Fsb Anthracite Trainer Blackblack Nike Shoes Men's Flyknit cARSL534qj egyik legnagyobb előnye, hogy időtálló, remekül ellenáll a környezeti hatásoknak.  Rendkívül jó a zajszűrő képessége és akár teljes sötétséget is el lehet érni vele. Manapság már ezeket a redőnyöket elektronikus változatban is el lehet készíteni, ami praktikus és kényelmes megoldást biztosít.

A műanyag redőnyök elterjedtebbek, ez annak tudható be, hogy olcsóbbak, mint alumínium társaik. Ezeket utólag is könnyen beszereltethetjük egy külső műanyagtok segítségével, ám a műanyag redőnyöknek is van hátrányuk, hosszú távon a hő hatására az anyag elsárgulhat, töredezhet és akadozhat.

Gondolja át a lehetőségeket, és ha Ön is szeretne kitűnő minőségű redőnyt otthonába vagy a munkahelyére, forduljon hozzánk bizalommal!

Spóroljon a számlán alumínium redőnnyel!

Szeretne a fűtési költségeken spórolni télen, nyáron pedig a felmerülő klímaköltségeken? Akkor az alumínium redőny a legjobb választás!

Miért? Tudta, hogy ha egyáltalán nem rendelkezik redőnnyel, a fűtésre fordított energia bizonyos százaléka pocsékba mehet? Az alumínium redőny lamellái környezetbarát anyaggal vannak kitöltve, így optimális hőszigetelést biztosít, emellett tartóssága miatt is kijelenthetjük, hogy ez a legjobb befektetés. Azt az összeget, amit esetleg a műanyag redőny kedvező árával megspóroltunk, annak esetleges meghibásodása miatt el is veszítjük, ha javíttatni kell. Ezzel szemben az alumínium redőnyök sokkal masszívabb darabok, ráadásul nem kell tartani a rideg kinézetüktől, hisz ma már többféle kivitelben kaphatóak.

Ha Ön is spórolni szeretne, nézzen körül alumínium redőnyChukka Fsb Anthracite Trainer Blackblack Nike Shoes Men's Flyknit cARSL534qj kínálatunkban! Válasszon modern és praktikus megoldást az árnyékolásra, és bátran forduljon hozzánk alumínium redőnyökkel kapcsolatban felmerülő kérdéseivel!

Mikor szükséges a redőnyjavítás?

Redőnyünkkel több probléma is lehet, és bármelyik következik is be, érdemes minél hamarabb orvosolni a hibát. Nézzük, mi a két leggyakoribb redőny hiba:

  • A redőny javítását illetően első a heveder, ez romlik, szakad el leggyakrabban. Amennyiben a heveder elszakad, új hevedert kell szerelni a helyére. Léteznek különböző technikák, hegesztés, varrás, mellyel végeit egyesíteni lehet, de ezek csak ideiglenes megoldások, ráadásul a merevvé vált, megvastagodott hevederrész a csévélőnél működési zavarokat is okozhat. Jobb, ha lecseréljük a régi hevedert, és nem próbálkozunk különböző megoldásokkal.
  • Második jelenség a redőny hibáinál a zsinóros rendszer elromlása. A heveder helyett egy 6 mm hosszúságú, műanyag zsinórt használunk ebben az esetben. Ez a zsinór megkophat a gyakori használattól, emiatt pedig a kivezető görgő műanyag palástján mozgó zsinór megcsúszva mozoghat, és a görgő öblét bekoptathatja.

Minőségi, hozzáértően végzett redőnyjavítási munkáért hívjon minket bizalommal!

Érdekesség: a redőnykészítés története Magyarországon

Az első redőnyszerkezetet egy asztalos mester alkotta meg Esslingenben, az 1800-as évek közepe táján. Ezek olyan falécek voltak, melyek egymáshoz kapcsolódtak, egy sínben lehetett fel-lehúzni, ereszteni, és egy fatengelyre tekerték fel. Ez a ma ismert redőny őse, és ezt azóta is esslingeni redőnynek hívják.Cq2441 Nmd Férfi Adidas Cipő Originals Racer Primeknit Sneakers wOPkX8n0

Magyarországra tehát Németországból, az ottani céhes mesterektől, valamint a gyárosoktól került át a redőny működésének, készítésének ismerete. Az 1800-as években jöttek létre az első magyarországi cégek, melyek redőnyt készítettek.

Hazánkban az esslingeni redőnyök nagy sikere a második világháborúig tartott, ezután csökkent a kereslet, és anyaghiány lépett fel. Az 1960-as években azonban újra sokan kezdtek családi ház építésébe, így többen szerettek volna redőnyt venni. A faredőnyök mellett műanyag redőnyök is piacra kerültek, de ezek még nem voltak olyan minőségűek, ami megfelelt volna az elvárásoknak. Az 1980-as, 90-es években a hazai redőnykészítés áttörést ért el minőség terén, mert német alapanyagokat is alkalmaztak.

Ha Ön is szeretne igazán korszerű és megbízható redőnyöket otthonába, tájékozódjon weboldalunkon, vagy bátran keresse fel munkatársainkat bővebb információkért!

Chukka Fsb Anthracite Trainer Blackblack Nike Shoes Men's Flyknit cARSL534qj


Amit az alumíniumról tudni érdemes: az árnyékolástechnika korszerű vívmányai

Az alumínium egy könnyűfém, mely ezüstös színnel rendelkezik, és kiválóan ellenáll különböző kémiai hatásoknak, a felületén képződő oxidációs rétegnek köszönhetően. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően az ipar számos területén alkalmazzák, így az árnyékolástechnika világában is.

Érdekessége, hogy már 1825-ben előállították, így közel 200 éves múlttal rendelkezik, azonban számos fejlesztésen ment át napjainkig. Puha, megmunkálható felületének köszönhetően kiválóan alkalmazható redőnygyártásban is.

Az alumínium redőnyöknek számtalan előnyük létezik, mint a kedvező hőszigetelési tulajdonságok, a felület tartóssága a kémiai behatásokkal szemben, az időtállóság és az esztétikusság. Az alumínium alapját képező bauxit kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, melyet nem utolsó sorban, a vaskohászatban is hasznosítanak.

Ezen pozitív tulajdonságainak köszönhető, hogy az alumínium redőnyök korunk egyik legkeresettebb árnyékolástechnikai vívmányai. Ha Ön is kiváló árnyékolót keres, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

KÜLSŐ TOKOS MŰANYAG REDŐNYCipő Csipke Adidas Speed Férfi Sportos Fehér Hálós Trainer 2 6y7Ygfb
UV stabil műanyag lamellával, UV stabil műanyag lefutóval, LINDAB tokkal

NORMÁL REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓS REDŐNY
Ár: kérjen ajánlatot Ár: kérjen ajánlatot
Termékjellemzők: a kész lakás vagy ház nyílászáróira mindenféle műszaki előkészítés nélkül felszerelhető ötszögletű, 1x 45 fokos fóliázott Lindab-lemez tok, alumínium oldalpofákkal, fehér vagy barna alap színben tokméret: 137mm (150 cm magasságig), 165mm (250 cm magasságig), 180mm (305 cm magasságig) műanyag tengely, műanyag tárcsa szett porvédős csapágyazással műanyag kefézett lefutó láb, műanyag lábbevezetők műanyag redőnylamellák, alumínium záróléccel, rejtett ütközőkkel zsinóros vagy gurtnis mozgatás külső műanyag elfordítható gurtni behúzó automata. Választható színekért kattintson ide.

VAKOLHATÓCipő FehérNői Originals Fekete Nova Adidas Tubular xWrdBCoe NORMÁL REDŐNY VAKOLHATÓ SZÚNYOGHÁLÓS REDŐNY
Ár: kérjen ajánlatot
Ár: kérjen ajánlatot
Termékjellemzők: kialakítása a nyílászárók beépítése során szükséges hajlított Lindab-lemez tok, alumínium oldalpofa alumínium szerelő dekli, vakoló sín tokméret: 165mm (250 cm magasságig), 180 mm (305 cm magasságig) műanyag kefézett lefutó műanyag tengely, műanyag tárcsa szett porvédős csapágyazással műanyag kefézett lefutó láb, műanyag lábbevezetők műanyag redőnylamellák, alumínium záróléccel, rejtett ütközőkkel zsinóros vagy gurtnis mozgatás külső műanyag elfordítható gurtni behúzó automata a redőny keret (szerelő dekli, vakoló él, oldalpofa, záróléc) egyedi szinekben is rendelető RAL színkártya alapján. Választható színekért kattintson ide.


Chukka Fsb Anthracite Trainer Blackblack Nike Shoes Men's Flyknit cARSL534qj

Hívjon!

Buy Purple 12 James Nike Shoes Lebron Basketball zqSMGLVUp

0670-360-6168

KÜLSŐ TOKOS ALUMÍNIUM REDŐNY ALU TOKKAL, LEFUTÓVAL
Külső tokos redőny: hőszigetelt alumíniuműanyag lamellával, alumínium lefutóval, alumínium tokkal

RideMarkasbolt Férfi Cipő hu Adidas Questar Hivatalos Yg67bfyv
NORMÁL REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓS REDŐNY
Ár: kérjen ajánlatot Ár: kérjen ajánlatot
Termékjellemzők: a kész lakás vagy ház nyílászáróira mindenféle műszaki előkészítés nélkül felszerelhető ötszögletű, 1x45 fokos, 2 részes, zárt alumínium tok, alumínium oldalpofákkal, fehér és barna alap színben tokméret: 165mm (180cm magasságig), 180mm (240cm magasságig) acél tengely, porvédős csapággyal ellátott tárcsa szett alumínium kefézett lefutó láb, műanyag lábbevezetők alumínium redőnyléc hőszigetelő habbal töltve, alumínium záróléccel, feltolás gátlóval (féder), rejtett ütközőkkel zsinóros, gurtnis vagy motoros mozgatás külső műanyag elfordítható gurtni behúzó automata üvegszálas szúnyogháló a redőnytokba integrálva, alumínium záróléccel a redőny keret (tok, oldalpofa, záróléc, lefutó láb) egyedi szinekben is rendelető RAL színkártya alapján

WSportisimo 8 Adidas 1 Tr hu Kanadia gYbf7y6
VAKOLHATÓ NORMÁL REDŐNY VAKOLHATÓ SZÚNYOGHÁLÓS REDŐNY
Ár: kérjen ajánlatot Ár: kérjen ajánlatot
Termékjellemzők: kialakítása a nyílászárók beépítése során szükséges alumínium hajlított tok és oldalpofa alumínium szerelő dekli, vakoló sín tokméret: 165mm (250 cm magasságig), 180 mm (305 cm magasságig) acél tengely, porvédős csapággyal ellátott tárcsa szett alumínium kefézett lefutó láb, műanyag lábbevezetők alumínium redőnyléc hőszigetelő habbal töltve, alumínium záróléccel, feltolás gátlóval (féder), rejtett ütközőkkel zsinóros, gurtnis vagy motoros mozgatás külső műanyag elfordítható gurtni behúzó automata üvegszálas szúnyogháló a redőnytokba integrálva, alumínium záróléccel a redőny keret (tok, oldalpofa, záróléc, tó láb) egyedi szinekben is rendelető RAL színkártya alapján

 


RÁÉPÍTHETŐ TOKOS REDŐNY
Külső tokos redőny

NORMÁL MŰANYAGAdvantagecl Mid Wtr Adidas CipőEnergyfitness hu Férfi Lifestyle OXkuTwPZi REDŐNY SZÚNYOGHÁLÓS MŰANYAG REDŐNY
Ár: kérjen ajánlatot Ár: Lábfejre A Simul hu Tökéletesen Urbitalis Magasszárú Focicipő 3uTKF1Jlckérjen ajánlatot
Termékjellemzők: új nyílászáró beépítésekor vagy csere esetén szerelhető fel, mert csak az ablakkerettel együtt építhető be nem takar bele az ablakba, mert a redőnytok az ablak felett helyezkedik el tokméret: 210x 210 mm, 255 x 210 mm vagy 255 x 250 mm műanyag tok polisztirolhab szigetelléssel acél tengely, műanyag tárcsa szett fémbetétes csapágyazással műanyag vagy alumínium kefézett lefutó láb, műanyag lábbevezetők műanyag redőnyléc, alumínium záróléccel, feltolás gátlóval (féder), rejtett elforgatható ütközőkkel zsinóros vagy gurtnis mozgatás külső műanyag elfordítható gurtni behúzó automata. Választható színekért kattintson ide.
Cipő SneakerÚj Racquette Retro Stílus Női Férfi Wmns Nike xeWQrdCBo
VAKOLHATÓ NORMÁL ALUMÍNIUM REDŐNY VAKOLHATÓ SZÚNYOGHÁLÓS ALU REDŐNY
Ár: kérjen ajánlatot
Ár: kérjen ajánlatot
Termékjellemzők: új nyílászáró beépítésekor vagy csere esetén szerelhetjük fel, mert csak az ablakkerettel együtt építhető be nem takar bele az ablakba, mert a redőnytok az ablak felett helyezkedik el tokméret: 210 x 210 mm, 255 x 210 mm vagy 255 x 250 mm műanyag tok polisztirolhab szigetelléssel acél tengely, műanyag tárcsa szett fémbetétes csapágyazással műamyag vagy alumínium kefézett lefutó láb, műanyag lábbevezetők alumínium redőnyléc hőszigetelő habbal töltve, alumínium záróléccel, feltolás gátlóval (féder), rejtett elforgatható ütközőkkel zsinóros, gurtnis vagy motoros mozgatás külső műanyag elfordítható gurtni behúzó automata üvegszálas szúnyogháló a tokba integrálva, alumínium hálóakasztóval.